Кузмановски: Емоциите са останали на "Армията"

Публикувано на: 11.04.2009 21:44

Автор: Костадин Савов

©Костадин Андонов, sportline.bg
Треньорът на Славия Стевица Кузмановски беше доста разочарован, след като "белите" паднаха на собствен терен от Спартак (Вн).

"Отборът от Варна имаше един шут и един корнер и вкара два гола. Ние и дузпа не успяхме да вкараме. Лично аз направих всичко - като тренировки, като мотивация. Нека мине тази нощ - утре ще мислим."

Запитан на какво се дължи метаморфозата в играта на Славия - отличен мач в неделя като гост на шампиона ЦСКА и загуба на собствен терен от борещия си за оставане в групата Спартак (Варна), Стевица Кузмановски отговори: "Вероятно футболните емоции са останали на "Армията"."

На на въпрос на журналист как би коментирал скандиранията "Горчиво" на част от публиката на домакините, Анатолий Кирилов отново повтори: "Не коментирам". По същия начин Анатолий Тодоров отговори и на въпроса за поведението на бившите играчи на Славия и настоящи на Спартак (Варна) Орлин Орлинов и Николай Петров, направили неприлични жестове след края на мача към треньорската скамейка на домакините.

"Мачът премина така, както бяхме предвидели през седмицата. Бяхме дошли само за победата. Ние сме сплотен колектив и много добър щаб, в който всеки има задачи. Отборът игра нормално,тактически дисциплинирано. Това, което трябваше да свършим, го свършихме", заяви треньорът на Спартак.

На въпрос на журналист дали за победата не е помогнала и слабата игра на отбора на Славия, Анатолий Кирилов отговори: "Славия не ги коментирам. Аз си гледам моя отбор."