Асдис погната от мерака на родни мутри

Публикувано на: 23.04.2009 20:07

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
"Ледената кралица"
"Футболистът на ЦСКА Гардар Гунлаугсон и очарователната му съпруга Асдис Ран напуснаха България. Неуспешният трансфер с исландския футболист беше анулиран от новите шефове на "армейците"и футболиста се прибра в родината си. Нападателят на ЦСКА наскоро се договорил с ръководството на "червените" да анулира договора си с клуба, който изчиташе през лятото на 2010 година.

Половинката на играча Асдис, която получи по-голяма популярност от съпруга си в България, след поредица от фотосесии във водещи списания се чувстваше перфектно в София.

Исладката е присъствала на разговорите между Гардар и шефовете в ЦСКА и по нейна молба договорът с футболиста бил прекратен. Русокосата красавица признала, че за семейството й било по-важно да се приберат в Исландия, отколкото тя да продължи кариерата си на фотомодел в България. Гунлаугсон се отказал от две заплати, които ЦСКА му дължи за да може по-бързо да си намери нов отбор", съобщава сайтът на БТВ.

Според други източници обаче, свързани с извънредно актуален чалга клуб в топ центъра на София,  исландското семейство, което е известно със сребролюбието си е нагазило в дълбоките български мафиотизирани среди. Разните титли за "Най-секси блондинка на България" и няколкото рекламни договора на Асдис са били всъщност прелюдия към похотливите намерения на родни мутри, градили дълги години имидж на полови шпаги.

Още през октомври миналата година, мениджърът Петьо Костадинов, който съдействаше на семейството и на агента на исландеца, гръцкия адвокат Константинос Георгопалис по време на пробите, а след това и в първите дни на прочулата се двойка в България е направил предупреждение. В средата на ноември е предупредил, както семейството, така и Георгопалис, че "нагазват лука" и той отказва да влиза в дълбокото.

Показателна е скоростта, с която Асдис и Гардар се изнасят от България. Известно е, че заради глоба преди Коледа играчът се държа, като завършен простак в счетоводството на ЦСКА. Сега пък били съгласни на всичко да се изнесат час по-скоро в Исландия.

Дяволитата моделка намекна, че е навлезла сериозно в кухнята на българския моден бизнес и не иска да коментира, защото нещата са много особени. Тя беше пред договор с водеща агенция, но се отказа. Това, което не каза е, че много модели са просто скъпи проститутки на повикване по каталог за цял свят.

Вероятно, мислейки се за институция Асдис не си е дала сметка с какво се захваща и дори се облажи от няколко договора. Но, безплатен обяд няма. Мутра - мецанат също. Дал ли е парите, чакай да поиска дупе, ако вече не те е хванал за него. Друга логика няма.

Може би се заснема последната серия на сапунения сериал "Асдис и Гардар в България".

Освен ако някой не е дал повечко пари и не си потърси желаното дупе южно от ледения остров Гренландия. И не си потърси "Ледената кралица".