Принца: Велев лъже ЦСКА за Гонзо

Публикувано на: 07.05.2009 19:51

Автор: novsport.com

©plovdiv24.bg
Тодор Тимонов-Принца
ЦСКА ще победи в дербито, ако Гонзо, Йовов и Петков не играят. Това заяви спряганият за ново попълнение на „червените” нападател на Ботев Тодор Тимонов.

Той каза още, че не знае за интерес към него от ЦСКА и сутринта приятели са му казали за появилите се информации. Футболистът заяви, че според него това не отговаря на истината, но все пак допълни, че би се радвал да играе за шампионите, а със сигурност би било плюс за него, ако в отбора има двама бивши съотборници, каквито са Саидходжа и Минев.

„Левски ще играе без много важни хора, но ако лидерите в тима играят, тогава „сините” ще победят”, заяви известният в своя град като Принца на Пловдив играч.

Според Тимонов Левски готви изненада на ЦСКА. Нападателят смята, че Велев крои тайни планове и Гонзо, който се смята за контузен, ще играе в дербито.

Футболистът отсече, че дербито на Пловдив е по-интересно от това между ЦСКА и Левски. „В пловдивското дерби в момента се борят почти изпадащи отбори, а има пълен стадион, заря на самия мач. Представете си ако Ботев и Локомотив се бореха за шампионска титла или зона УЕФА, както щеше да е”, заяви Тимонов.