"Тагес Цайтунг": Тимошчук е футболист на Байерн

Публикувано на: 07.10.2008 21:32

Автор: Светлин Костов

©Интернет
Анатолий Томошчук (вдясно) е играч на Байерн от около месец
Украинският национал Анатолий Томошчук е футболист на германския колос Байерн (М), разкри "Тагес Цайтунг", цитирайки мистериозно съобщение на официалния сайт на клуба. Ако трябва да се вярва на информацията, капитанът на руския шампион Зенит е играч "баварците" от около един месец.

"Малко преди затварянето на трансферния прозорец Байерн (М) се подсили с още един играч. Това е капитанът на носителя на купата на УЕФА - Анатолий Тимошчук, който подписа договор за XYZ години", се пише в съобщението на страницата.

Периодът на продължителност на контракта на халфа се пази в тайна, заради което са и буквите, посочени вместо години, заключва изданието. Информацията е била подготвена за 29 август, но се е появила в сайта на Байерн на 3 октомври. Няколко часа по-късно съобщението е било премахнато, продължава с разкритето "Тагес Цайтунг".

В началото на месеца медиите в Германия засилиха слуха, че Тимошчук е силно желан от Байерн. И от двете страни обаче отрекоха информацията. Както изглежда обаче, от зимата ръководството на "баеарците" ще обяви официално преминаването на 29-годишния полузащитник.