Христолов: ЦСКА не ми е платил за Муши и Минев

Публикувано на: 21.05.2009 19:11

Автор: Гонг.бг

©plovdiv24.bg
Димитър Христолов
Ръководството на ЦСКА не е превело пари на Ботев за трансферите на Йордан Минев и Дормушали Саидходжа. Това твърди президентът на "жълто-черния" клуб Димитър Христолов. Той продължи да навестява армейските ръководители и в офиса им в София с надеждата да му приведат някакви средства.

"Получих уверение от собствениците на ЦСКА, че веднага след като решат някои от проблемите в техния си клуб ще приведат и на нас пари. Така ще можем да платим дължимите заплати и премии на футболисти, треньорите и служителите на Ботев", коментира Димитър Христолов.

Той гневно отхвърли информациите, че заради безпаричието подопечния му тим може и да не замине за Благоевград за гостуването си на Пирин.

"Това са провокации и интепретации на някои хора, които целят дестабилизиране на обстановката в клуба. Ще намерим пари запътуването до Благоевград и за лагера преди мача. Смятам, че футболистите осъзнават сложността на ситуацията, ще стиснат зъби и ще покажат най-доброто от себе си срещу Пирин", допълни босът на Ботев. Той каза още, че не се притеснява от опити на служители на НАП да прихванат част от парите от ЦСКА заради негови дългове от 200 000 лева.

"Имам да получам доста пари от ЦСКА за Минев и Саидходжа, така че дори и някой да се опита да вземе част от тях и за нас ще остане", каза още Димитър Христолов. Футболистите на Ботев проведоха вчерашната тренировка в минорно настроение, след като разбраха, че няма да получат пари.