Томов и Костадинов се захапаха отново

Публикувано на: 09.10.2008 15:37

Автор: Искрен Павлов

©БГНЕС
Сашо Апашо и Емо отново влязоха в словестна битка
Президентът на ЦСКА Александър Томов и бившият му подчинен Емил Костадинов си отправиха поредните обиди пред медиите. Първо Томов обвини доскорошните шефове на "Армията" Емил Костадинов, Александър Гарибов и Димитър Стефанов по време на презентацията на новия сайт на шампионите - www.cska.bg.

"Те са взели премии от по над 100 000 евро през лятото. Сами стигнали до това решение. Но все пак имаха доблестта да върнат парите", каза Томов.

Бонусите на тримата били заради спечелената шампионска титла, разясни босът на "червените".

По-късно през деня пък Емо отвърна на обвиненята. “Това са поредните долни лъжи на Томов”, заяви пред БЛИЦ Емил Костадинов след нападките на “червения” бос по негов адрес.

“Нито аз, нито Гарибов, нито Митко Стефанов сме вземали премии от над 100 000 евро за спечелената титла. Това може да се провери документално. Не съм получавал каквато и да е премия. Ако Томов не спре да говори лъжи по мой адрес, ще споделя много истина за него. Имам предостатъчно информация, но поне на този етап не желая да я споделям пред медиите."

"Сашо Апашо е един лъжец, долнопробен лъжец, който вреди на ЦСКА. Искам да го помоля най-учтиво час по-скоро да напусне клуба. Срещу него са настръхнали всички. Даже и хора от бизнес-средите, които не искат да инвестират в ЦСКА заради неговото присъствие. Задълженията на ЦСКА в момента са огромни и доста господа ще си потърсят правата в съда. Не се ли махне Томов, нищо добро не очаква ЦСКА", каза още бившият футболист.

Етикети: томов, костадинов