Кирил Котев не иска повече загуби

Публикувано на: 02.07.2009 18:08

Автор: gong.bg

©cska.bg
кирил Котев не обича да стои наведен

„Два мача – две загуби, личи си, че сме в начален стадий, играта ни не се връзва, не се получава така, както искаме. Трябва нещо да подобрим, да коригираме, за да се надигнем и да заиграем по-добре,” заяви бранителят на ЦСКА Кирил Котев след второто поражение на „червените” в предсезонните контроли в Австрия.

„Треньорът Любослав Пенев ни казва, че резултатите в тези мачове не са важни, но самите ние трябва да осъзнаем, че не трябва така да се получава. Като прибавим и загубите от края на шампионата, сега и тези две – вече наистина много ни се насъбраха. Това няма как да не влияе и на самочувствието ни. Иначе, и в Локомотив Пд съм карал подобен тип подготовка. С два-три дни тренировки и направо към контролните срещи. Това си е решение на всеки един треньор, за нас няма проблем,” допълни Котев.

Той категорично отхвърли варианта да премине в столичния Локомотив, каквито слухове се появиха преди дни.

„За България таванът е ЦСКА! Или ЦСКА, или никъде другаде, другата опция е само в чужбина. Независимо от финансовото предложение на който и да е наш тим. Не искам да коментирам повече темата „Локо Сф”!,” завърши Кирил Котев.