Битите от Стяуа си харесали Атанас Зехиров

Публикувано на: 08.07.2009 15:29

Автор: novsport.com

©cska.bg
Атанас Зехиров - на преден план.
В Румъния сравняват младия Атанас Зехиров с Фернандо Торес. Според информациите най-титулуваният отбор в страната Стяуа ще вземе, след Бибишков, и още един българин в състава си.

Това твърди в свой материал румънската телевизия GSPTV, която е измъкнала няколко кратки изречения от младия играч след вчерашната контрола със Стяуа (2:1).

Интересното е обаче, че колегите от северната ни съседка смятат, че футболистът има стил на игра, подобен на Фернандо Торес. Всъщност обаче, може би става дума за грешна информация, тъй като неотдавна кондиционният треньор на „армейците” Хесус Паредес заяви, че Александър Тонев, а не Зехиров, има стил на игра като испанския си колега и може да стане като него някой ден.

„Българският Фернандо Торес” знаел за интереса към него, но искал все още да коментира нищо и очаквал шефовете на двата клуба да се разберат.

Зехиров казва, че не познава сегашните играчи на Стяуа, но си спомня с удоволствие Флорентин Петре. „Той е много добър играч, но аз знам, че всички футболисти на тима са много добри. Бях впечатлен от участието на тима в Шампионската лига”, казва вдъхновен българинът.

През миналия сезон Атанас Зехиров изигра пет мача, в три от които влезе като резерва и два пъти бе сменен в средата на втората част. Играчът вкара и един гол - в последния кръг срещу Локо (Мездра). Новият треньор на "армейците" Любо Пенев залагаше много на младока в последните месеци.