Красимир Балъков глоби "боксьорите" с по 7 бона

Публикувано на: 18.07.2009 19:56

Автор: Проспорт.бг

©Пресслужба Ч-ц
Мишел Платини
Футболистите на Черноморец (Бургас) Николай Кръстев и Мишел Платини ше бъдат санкционирани с парични глоби в размер на 7 000 лева за случилото се по време на мача със Спартак (Варна), загубен с 0:3.

Това реши мениджърът на клуба Красимир Балъков, който сподели че футболът е емоционален спорт и напълно разбира двамата състезатели, които обаче от своя страна трябва да знаят, че са публични личности, които дават пример и защитават авторитета на клуба, за който се състезават.

В индивидуален разговор с Красимир Балъков двамата изразиха съжаление за случилото се, като оцениха постъпката си като непрофесионална и поднасят извиненията си на клубното ръководство и феновете.

Двамата футболисти си стиснаха ръцете и оттук нататък те и целият отбор на Черноморец (Бургас) концертрират изцяло усилията си в предстоящия финален етап на подготовката за новия сезон.

Утре сутринта с полет през Мюнхен от летище София в 7.30 часа, отборът заминава на лагер в Австрия. По време на престоя си там тимът на Черноморец ще изиграе три контролни срещи - срещу сборен отбор на регион Ландек, шампионът на Германия Волфсбург и участника в Лига Европа АЕК.