Хубчевите младоци играят днес с Балкан в Правец

Публикувано на: 28.07.2009 08:54

Автор: Проспорт.бг

©burgas24.bg
Петър Хубчев, в средата, започва от нулата.
От 18 часа днес, в Правец, контролен мач ще изиграят Балкан(Ботевград) и новото име в българския футбол Черноморец (Поморие), който е на рактика формация на бургаския Черноморец, съставена 99 процента от млади играчи между 17 и 21 години.

В състава от Ботевград е любопитно привличането на Петър Златков, който вече се отличи с няколко попадения в контролите на Балкан. Централният нападател, който е възпитаник на отличната някога школа на Локомотив 101 бе привлечен преди години от ЦСКА и даде силна заявка за сериозна кариера. Тогава обаче, игръчат изпадна в дълбока лична дупка и се очаква след цяла петилатка да се върне отново истински във футбола с високия клас майсторство, който притежава.

Отборът на Петър Хубчев е на подготвителен лагер в Тетевен. Това ще бъде първата контрола на неговите момчета в района. В петък на път за Бургас отборът ще изиграе още една контрола в Селвлиево срещу Видима-Раковски, а следващата седмица ще влезе в тренировъчен цикъл за първия мач от шампионата, като гост Миньор (Раднево).

Любопитно за младите черноморци е, че ще имат изключително тежка задача до седмия кръг на шампионата в източната "Б" група. Като наследници на мястото на Нафтекс в лигата, те ще изтърпят наказанието от две домакинства и така няма да играят на свой терен цели шест кръга.