Лечков да си говори по медиите, отсече Бербо

Публикувано на: 14.10.2008 11:41

Автор: Петко Борисов

©Антон Станков
Димитър Бербатов отвърна на обвиненията на Йордан Лечков, като коментира, че изглежда Екзекутора на Германия няма достатъчно смелост да каже мнението си в очите на играчите и затова говори по медиите.

Както е известно, сливналията нападна Бербо, Мартин Петров и Стилиян Петров за представянето им в квалификацията с Италия (0:0), като обяви, че лидерите трябва да поемат повече отговорност.

"След като няма смелост да ни го каже в очите, да си говори по медиите. Отиваме в Тбилиси за победа. Всеки път отговарям на едни и същи въпроси - кои сме ние, за да подценяваме който и да бил отбор? Ще видим на терена кой е по-добрият тим", каза нападателят на Манчестър Юнайтед на Летище София.

"Излизаме за 3-те точки. Нищо друго освен победа не ни е в главата. Не знам какво са говорили за нас грузинците и няма какво да ги коментирам думите „България е едно отборче"."

"Това, че с Бербатов се качихме на трактор не е някаква шега срещу левскарите просто бяхме весели от равенството с Италия", коментира Благой Георгиев преди заминаването за Грузия.

Още по темата:
 - Лечков скочи на Бербо, Марто и Стилиян, били мързеливи
 - Три телевизии дават гостуването ни в Тбилиси
 - Националите най-после отлетяха за Грузия