Топчо и Весела: Правим много секс, бебето е Божа работа

Публикувано на: 15.10.2008 12:03

Автор: Петко Борисов

©ТВ2
Топчо и Весела в студиото на "Вечерното шоу на Азис"
Гости във "Вечерното шоу на Азис" тази вечер ще бъдат бившият защитник на Левски Елин Топузаков и екс ТВ-водещата Весела Тотева. В рамките на четиридневната си ваканция в България Топчо и любимата му отделиха специално време да гостуват в токшоуто.

Сгодената двойка отрече да планира в краткосрочен план сватба, но пък за сметка на това работи над проекта "бебе".

"Правим много секс, а бебето е Божа работа. Надяваме се да имаме едно сладко и красиво бебе, което да прилича на майка си", заяви Топчо по време на снимките на предаването, което ще се излъчи днес.

Оказва се, че Елин и Весела са много ревниви и обикновено ревността е повод за иначе инцидентните дразги помежду им.

При пристигането си в израелската столица ексводещата от "Ало, къщата" първоначално взима уроци по английски, уплътнявайки времето, докато футболистът на Апоел е на тренировки.

Иначе двамата правят всичко заедно и са нявсякъде заедно. Топузаков няма нищо против красивата му годеница да се върне отново в телевизията, даже е имало вариант Весела да пътува между София и Тел Авив, за да води едно ново тв предаване, но в крайна сметка продуцентите не се съгласяват на това условие.

Бившият капитан на Левски не пропусна да коментира кризата при "сините".

"Всеки един отбор боледува, но при Левски кризата продължи по-дълго във времето. Мисля, че и медиите имат известна заслуга за това. Хората сравняват успехите с неуспехите и затова контрастът е толкова голям. Всички са виновни за кризата, защото се гради нов отбор, а това е доста серизона работа, тъй като спортът е колективен и е нужно да впрегнат много хора в името на една цел", коментира Топчо.

Топузаков добави, че е оптимист относно класирането на България на Световното първенство по футбол през 2009-а и е уверен, че при добра игра в следващите два мача националният ни отбор има реален шанс да замине за ЮАР.