Ще гледаме Динамо (М) - ЦСКА пряко по БНТ 1

Публикувано на: 26.08.2009 12:34

Автор: Проспорт.бг

©Пресслужба Левски
Все пак се намери някой, който да зарадва стотиците хиляди фенове на ЦСКА, чакащи да получат информация, къде ще могат да гледат реванша от Лига Европа срещу Динамо (М).

Националната българска телевизия БНТ 1 се нагърби със задачата да задоволи нуждата на червените фенове, а именно да подкрепят любимия си тим дори и пред малкия екран.

Мачът е с начален час 19.00 българско време. Много е вероятно телевизията да допусне сигнала и до официалната си страница. От 21.00 часа пък БНТ 1 ще предава на живо и реванша на Литекс, който след победа с 1:0 в първата среща приема БАТЕ Борисов в Ловеч.

Преди седмица всички телевизии се покриха и категорично отказаха да излъчат домакинството на "армейците". Около 25 хиляди души наблюдаваха нулевото равенство на Националния стадион "Васил Левски". Стотици хиляди пък слушаха радио или звъняха на познати и приятели, за да могат да получат информация. Е, всичко е добре, когато свършва добре. Успех на ЦСКА и Литекс, и дано двата отбора се присъединят към Левски в груповата фаза на турнира Лига Европа.

Още по темата:
- Отрязаха "ТВ+" за мача Динамо (М) - ЦСКА
- Литекс - БАТЕ по БНТ, а ЦСКА - Динамо (М) къде?