Проспорт.бг стана партньор на най-големия сайт за футболни таланти в света

Публикувано на: 29.08.2009 14:44

Автор: Проснпорт.бг

©Проспорт.бг
,
Prosport.bg стана партньор на най-големия сайт в света за футболни таланти football-talent.net. Освен това информационният масив е един от най-динамично развиващите се на планетата изобщо. Към момента в него има регистрирани почти 40 000 млади играчи от всички възможни шампионати и географски ширини.

Споразумението с известния сайт бе постигнато от Петьо Костадинов, президент на Проспорт Медия ООД (издател на prosport.bg и topsportal.bg) и господин Йозгюр Каратаг, който е бос  заедно с Щефан Зайлер на Seiler und Karatag GbR издател на  от football-talent.net със седалище в Германия.

"За нас това е един вълнуващ професионален успех и признание, защото ние все още не разполгаме с ресурсите на нашите партньори, но след продължителен мониторинг те ни предложиха това изключително авторитетно партньорство. Ние вече сме част от новинарската мрежа, на която се доверяват издателите на football-talent.net", коментира Петьо Костадинов-Полковника.

Football-talent.net е свободен регистър на млади таланти, които сами или чрез своите агенти вписват безплатно стандартни СВ-та, качват свой снимков и видео материал. Характерно за издателите е, че спазват стриктно изискванията за авторските права върху  източниците на информация.

Football-talent.net функционира на 14 езика и дава възможност на всички професионално или дори любителски свързани с футбола да получат информация от един огромен и уникално динамичен информационен масив.

Освен издател Петьо Костадинов е съвсем тясно свързан с футбола, като лицензиран Агент на ФИФА и бивш търговски и рекламен шеф на най-успелия български клуб ЦСКА.

В дните, в които той приключи договарянето с football-talent.net, бе и съорганизатор на турнира "Морски звезди" в Албена, в който взеха участие над 1000 играчи от 29 клуба и 54 отбора, включително чуждестранни.