ЦСКА загуби от Левски с 2:3 на "Герена", Еньо Кръстовчев е в болницата

Публикувано на: 22.09.2009 19:18

Автор: Проспорт.бг

©Гонг
Еньо Кръстовчев поподна в болницата.
ЦСКА допусна загуба от Левски на едно от  помощните игрища на "Герана" с 2:3. "Червените финишираха първото полувреме с гол аванс. Петър Станев изведе "армейците" напред в 17-ата минута, след левашка проява на вратаря Ивайло Василев. В 26-тата минута футболното недоразумение Еньо Кръстовчев изравни, след подаването на историческия играч от Лом и националния отбор Мариан Огнянов.

Отличният Самир Аесс изведе ЦСКА отново напред в 43-ата минута, след професорско подаване на Томи Костадинов.

Боян Табаков изравни в 60-ата минута, но този път не пика върху противникова фланелка. За сметка на това фен-интелектуалец нахлу на терена да го целува, а тримеа униформени си поиграха с него на гоненица.

Пет минути по-късно Кръстовчев бе откаран с линейка в болницата, заради тежък сблъсък с вратаря на Левски. Дупничанинът по рождение има деформация на зоната осигуряваща повече територия за мозъчно вещество. Сега не е ясно все още какви ще са последиците.

В 70-ата "червеният" по душа Андреас Васев вкарва победния гол за "сините". Изкаралият проби в шотландските Хибърниън и Селтик перничанин премина на "Герена", след като само оттам го поискаха.

В крайна сметка Анди донесе победата на Левски, а "сините", според един сайт, специализирал се по трансферните новини за Левски в Русия, са взели реванш от ЦСКА. Щом е така - ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ!