Българин учи чужденци на триковете си в Англия

Публикувано на: 21.09.2008 16:21

Автор: Светлин Костов

©kostadinov-football.com
Марго показва завидна техника в Англия
Невръстният габровец Маргарит Георгиев, който замина наскоро във Футболната академия Brooke House College в Англия, започна и да преподава технически умения на своите съученици, съобщава kostadinov-football.com.

Това стана преди няколко дни, когато треньорският щаб, впечатлен от зашеметяващата техника на 14-годишния българин, даде за домашно на останалите част от триковете на Марго.

"Малко се изненадах - сподели сайта  Маргарит. - Има добри момчета, включително чужденци. Има от всички краища на света. От Китай, няколко от Нигерия. Накараха ме обаче да им покажа някои от триковете си и им възложиха тези техники за домашно."

Българинът е изключително доволен от условията и начина на работа. "Работим дисциплинирано и по много точна програма. В 8 часа е закуската, в 9 първата тренировка. В 12 обяд. Училище. Втора тренировка. Вечеря. Сън. И пак. Обикновено сутрешните тренировки са бегови или във фитнеса, вторите с топка. Треньорите са прекрасни. Всичко е абсолютно професионално и изпипано до последния детайл. Харесва ми. Засега нямам никакви проблеми."

Младокът се справя добре и с английския език, което улеснява живота му. Засега контактува със семейството си и приятелите от библиотеката на колежа чрез Интернет.