Ел Голеадор вкара и Атанас Зехиров в "Оня списък"

Публикувано на: 07.10.2009 10:57

Автор: sport1.bg

©cska.bg
Зехиров срещу Фехервар на лагера в Австрия.
Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев е готов със списъка с футболисти, които ще напуснат клуба през зимата. Специалистът е разочарован от представянето на четирима свои възпитаници, на които ще се търсят нови отбори през януари.

Трима от тях вече са с предрешена съдба, докато четвъртият малко изненадващо попада на мушката на Ел Голеадор. Тримата "ясни", които се представиха под необходимото равнище, са Давид Силва, Руи Мигел и Орлин Орлинов. Четвъртото име е ново в "черния списък" на Пенев е това на Атанас Зехиров.

Юношата на ЦСКА не получава шанс за изява, а едва в последния мач на клуба срещу Сливен попадна в групата на отбора.

Португалците Мигел и Давид Силва ще напуснат "Борисовата градина" окончателно. В момента ръководството на "червените" усилено търси купувач за двамата португалци. За младите Орлинов и Зехиров раздялата с ЦСКА ще бъде временна, защото клубът възнамерява да ги преотстъпи.  През миналото лято Йордан Лечков дори предложи да закупи Зехиров от "червените".

Изявите им ще бъдат следени отблизо от спортно-техническия щаб на "армейците", а те ще имат шанс да докажат, че са несправедливо отстранени от клуба.

Към момента от Панчарево нямат намерение да връщат някой от дадените под наем през лятото футболисти.