ЦСКА върна Принца и още трима за Базел

Публикувано на: 03.11.2009 15:36

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Стадион "Сент Якоб Парк"
Чаканото решение на шефовете на ЦСКА вече е факт. Ето официалното съобщение, без съкращения:

Във връзка със събитията от последните дни, довели до отсраняването (б.р. - така е в оригиналния текст) на 9 футболисти от тренировъчния процес на представителния отбор на ПФК ЦСКА ЕАД, деветимата играчи са провели разговори със спортно-техническото ръководство, на които са поднесли своите извинения за демонстрираното непрофесионално поведение, недопустимо за състезатели на ПФК ЦСКА.

В следствие на това, Надзорния Съвет на клуба, по предложение на президента на ЦСКА г-н Димитър Борисов, взе решение състезателите Тодор Тимонов, Павел Виданов, Маркиньос и Давид Да Силва да подновят тренировки с първия отбор, като четиримата са с последно предупреждение.

Играчите Иван Иванов, Кирил Котев, Йордан Тодоров, Светослав Петров и Иван Караджов ще започнат тренировъчни занимания с дублиращия отбор на клуба, като до една седмица ще бъде взето решение за тяхното бъдеще в клуба.

Управителният съвет на ПФК ЦСКА ЕАД взе решение на провинилите се футболисти да бъде наложена финансова санкция, чийто размер ще бъде уточнен допълнително.

Ето и програмата на ЦСКА в Базел:

Наставникът на Базел Торстен Финк ще даде пресконференция в 18.00 централно европейско време (ЦЕВ) на стадион "Сент Якоб Парк", а официалната тренировка ще бъде от 15.00 (ЦЕВ).

Пресконферернцията на Любослав Пенев ще бъде в 1830 (ЦЕВ) на стадион "Сент Якоб Парк", официалната тренировка на армейците ще се проведе в 19.00 (ЦЕВ) отново на стадиона в Базел.