Модел удари десен прав на Владимир Кличко

Публикувано на: 24.10.2008 16:32

Автор: Гаро Тахмисян

©Интернет
Каролина Куркова
"Десен прав в сърцето", според германските медии, е получил многократният световен първенец в професионалния бокс Владимир Кличко. Изполинът от Украйна от известно време е подвластен на умопомрачителния чешки модел Каролина Куркова, наричана галено "ангелът на Виктория сикрет" и ухажвана от всички най-големи модни къщи в света. Мерки: 84-58,5-87,5.

Освен това 24-годишната Каролина е един от трите най-ангажирани модели на планетата, заедно с Гизела Будхен и Хайди Клум. Още 15-годишна тя вече е лице на "Прада", а на 17 изгрява на първа страница на модната библия "Вог" и се превръща в най-младия модел, удостоен с такава чест в историята на списанието.

Стройната снага на Куркова е продукт на чешкия баскетболист Йозеф Курков, а майката на родената през 1984 година Каролина, е словачка. Моделът живее постоянно в Ню  Йорк сити и въпреки "сърдечната връзка" с един от най-големите съвременни боксьори не пропуска баскетболни мачове в "Медисън Скуеър Гардън".

Някои от медиите в родината на Кличко, освен невестета на Владимир, наричат Каролина и "снахата на Украйна". Очевидно божественокрасивата чехкиня не е безразлична на славянските братовчеди.

Известният още като "Стоманения чук" Владимир, на 13 декември ще защитава титлата си срещу руснака Александър Поветкин.

Освен "чук" Владимир Кличко е и Доктор на науките по "Организация на физическото възпитание и спорта". Научната си титла боксьорът защити на 18 януари 2001 година не на ринга, а в академичната обстановка на конферентната зала на Киевския университет за физическо възпитание и спорт.