Менди: Простете ми! Обичам ЦСКА!

Публикувано на: 27.02.2015 14:51

Автор: Проспорт.бг

©Светослав Костадинов, Проспорт.бг
Разделилият се с Литекс Джаксън Менди разпространи чрез БТА официално обръщение към ръководството на ЦСКА, към треньорите на първия отбор, към привържениците и към цялата "червена" общност. Защитникът изказва съжалението си за грешката при преминаването от Борисовата градина в Ловеч и поиска прошка.
 
"Бих искал да се извиня на г-н Александър Томов и г-н Александър Тодоров, на цялото ръководство на ПФК ЦСКА, на старши треньора Стойчо Младенов, на неговия щаб и на играчите на тима. Направих огромна грешка, когато напуснах клуба. Много съжалявам за постъпката си. ЦСКА ми даде много и не трябваше да си тръгвам по този начин. Никога не е ставало въпрос за пари. Бях изнервен от много странични неща и поех по неправилен път. Нямам финансови претенцции към ЦСКА и след срещата ми с г-н Тодоров оттеглих иска си", пише Менди.
 
"Искам прошка от феновете на ЦСКА, от фракциите Офанзива и Аnimals, както и от всеки един човек, симпатизиращ на най-великия клуб в България. Те са най-добрите в света. Тяхната подкрепа е несравнима. Никога не съм казвал лоша дума за тях, няма и да го направя. Привържениците на ЦСКА ме подкрепяха от първия ден, в който облякох червената фланелка и това означава страшно много за мен. Обичам ЦСКА! ЦСКА е моето семейство, а "Армията" е моят дом. Готов съм на всичко да се върна и да помогна на отбора в борбата за титлата", добавя сенегалецът.