Александър Бранеков с болки в глезена

Публикувано на: 29.08.2015 09:19

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Един от най-опитните играчи на ЦСКА Александър Бранеков почти сигурно ще пропусне втори пореден мач. Той има болки в глезена от началото на седмицата и поради тази причина е останал извън групата за двубоя със Септември (София) за Купата (1:0 - Преслав Йорданов). Сега треньорът Христо Янев най-вероятно отново ще му даде почивка. Съперник на “армейците” е Ботев (Ихтиман). Очаква се Бранеков да е напълно готов за игра в началото на следващата седмица.

Припомняме, че с контузии са други трима флангови футболисти - десните крила Момчил Цветанов и Александър Александров, които са аут за поне 2-3 седмици, както и лявото крило Станислав Маламов, който вероятно ще отсъства два месеца.

ЦСКА играе с Ботев (Ихтиман) в неделя от 15.30 часа на стадион “Локомотив” в София. Билетите са по 10 лева за сектор "А" и 5 лева за сектор "Г". През следващата седмица “армейците” имат още два официални мача - на 2 септември (сряда) с ФК Сарая за Купата на България в Пазарджик и на 6 септември (неделя) домакинство за първенство на Велбъжд (Кюстендил).