Синдик Милева се срещна с фенове на ЦСКА, Сашо Попов също бе на "Армията"

Публикувано на: 08.06.2016 20:32

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Синдикът на ПФК ЦСКА Дора Милева обяви, че е напълно възможно дружеството да бъде оздравено и да играе в професионалния футбол в Б група. Днес тя проведе среща с фенове на ""червените” на стадион "Българска армия”.

На срещата присъства и Александър Попов, който реализира оздравяването на волейболния отбор.

"Разисквахме възможностите, които стоят пред ЦСКА. Които законът позволява и които следва да бъдат използвани, за да може ЦСКА да просъществува".

"За професионалния футбол има възможност. БФС все още не се е произнесъл по внесените документи. Чакаме тяхното решение. Очакваме и намеренията, които бяха заявени за изготвяне на оздравителен план и внасянето му в съда, също да бъдат изпълнени”, каза след срещата Милева.

"ПКФ ЦСКА е поканено, внесе си документите, но БФС не се е произнесъл още”. "Крайният срок за представяне на оздравяване е 27-и юни. Дружеството не е изпаднало в несъстоятелност. Едно нормално, действа и няма причина да бъде отказан лиценз. Всички футболисти, които до сега са играли, са картотекирани в ПФК ЦСКА”, добави тя.

"Гриша Ганчев досега не е спонсорирал ПФК ЦСКА”.

Дали синдикът очаква оздравителен план от него: "Така заяви, такива намерения. Поне две такива намерения има, очаквам два плана”.

Забележка: Информацията е на Новспорт.бг