Полковника лети за Англия в понеделник

Публикувано на: 06.01.2017 22:07

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
Преди минути новият шеф на Асоциацията на футболните агенти Майк Милър информира, че участниците в най-големия форум сред професионалистите в Англия - Годишната работна среща, ще бъдат 126. На 10 януари - вторник. Интересен факт е, че той не е футболен агент агент и идва с огромен авторитет и успехи от Борда на Международната асоцияция по ръгби.

Годишната среща ще дискутира различни и важни за футболния бизнес теми в хотел, недалеко от стадион "Уембли", а до съвещанията допускът има специални изисквания, включително код. Това е свързано с много високия ранг на участниците и произтичащите от този факт съображения за сигурност.

126 от регистрирани към 6 януари 2017 година в Английската футболна асоциация точно 1643 футболни агенти, или интермедиатори по новите правила на асоциацията, нещо което е видно от официалния регистър, който се води изключително стриктно.

Този път, освен някои организационни теми, които остават за строго професионална употреба, допълнителните лекции и разисквания ще бъдат свързани с информация от Националната данъчна инспекция за опасностите от схемите за укриване на данъци. Лектор ще бъде изключително опитната представителка на институцията и добре запозната с машинациите във футбола Рейчъл Гарет.

Отново ще бъде засегната темата за застраховките в английския футбол. Лектор по тези въпроси е Джон Стром, Главен експерт на американската компания Q & A.

Много важният трети външен панел ще бъдат дискусиите с участниците от най-високото ниво на Английската футболна асоциация по основни за взаимодействието теми.

Един от участващите във форума 126 представители на професията на Острова ще бъде Петьо Костадинов-Полковника, интермедиатор на Английската футболна асоциация,  Българският импресарио, който е и агент на Българския футболен съюз, участва във форума и през април миналата година, когато внесе предложение за промени на правилата и единна система за лицензиране от УЕФА, тема по която се работи много активно от английска страна.

Съвсем сигурно е, че по време на визитата Костадинов ще има среща с легендарния футболен мениджър Алън Кърбишли по професионални теми. Вече е сигурно, че е планирана среща с ръководството на Чарлтън, както във връзка с отличните изяви на Димитър Митов в тима, така и по въпроси за задълбочаване на сътрудничеството по обучението на млади български треньори в Източен Лондон, както и почти сигурните тестове на централния защитник Цвети Неделчев, капитан на тима до 17 години в Монтана, развитие и на системата за съструдничество. От 13 часа, в понеделник, българският агент ще изгледа и двубоят на лондончани срещу Кардиф от резервната лига до 23 години, където не е изключено изява да име именно Димитър Митов, който все още 19 годишен, на  2 януари записа мач №40 на скамейката в официален мач на първия отбор.

Полковника вече има фиксирана среща по строго професионални теми, също в понеделник, с Дев Кумар, правен съветник на Европейската асоциация на футболните агенти. Дев е и футболен агент, промоутър на играчи във водещите шампионати на Европа. Бил е и гост в България, на Българската асоциация на футболните агенти.

Костадинов лети за Лондон в понеделник сутринта по покана на Асоциацията футболните агенти на Англия.