В Дунав Бранимир Костадинов е контузен, стадионът в Русе е пред завършване

Публикувано на: 28.03.2017 08:55

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Крилото на Дунав Бранимир Костадинов се контузи по време на контролата с Етър (0:0), играна във Велико Търново. Той е получи травмата при сблъсък със съперник в самия край на мача. Надеждите в щаба на "драконите“ са, че травмата не е сериозна и той ще може да е на разположение в най-скоро време.

"Получи се добра контрола с Етър. Като цяло съм доволен. Не започнахме по най-добрия начин, но постепенно овладяхме инициативата. Неприятното е, че се стигна до тази контузия на Бранимир Костадинов. Предстои да мине прегледи и в близките дни ще е ясно до колко сериозно е положението“, сподели треньорът Веселин Великов.Днес отборът подновява тренировки за последния мач от редовния сезон срещу Славия на 2 април в Разград.

Междувременно работата по стадиона в Русе продължава с пълна сила, вече са инсталирани и пилоните с осветителните тела. Може да се предполага със сигурност, че домакинските двубои от финалната шестица, за която Дунав вече се класира, ще се играят на собствен терен и много повече родна публика. Досега небесносините посрещаха съперниците на стадиона в Разград.