На кого стана посланик Полковника? Информация за "Алтис" и лицата и

Публикувано на: 19.04.2017 21:40

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов-Полковника официално е посланик на една от най-значимите английски компании в областта на данъчното право, съвременния оздравителен мениджмънт и инвестиционни операции "Алтис". От днес "Алтис" присъства вече в 93 държави на планетата.

Статут на посланик изисква активен медиаторски подход.
 
Доколкото в близко бъдеще  се очакват конкретни действия по посока различните дейности, то Проспорт Медиа представя накратко компанията.
 
"Алтис" е на практика институция в доставката на данъчни услуги на професионалните спортисти, доколкото много от тях променят държавите и клубовете в кариерата си и попадат в стрес на управлението на собствените си парични потоци. 
 
"Алтис" е с разработени стратегии по различните казуси, които решават въпросите, включително до пенсия. 
 
Услугите на английската компания ползват състезатели по футбол, американски футбол, баскетбол, хокей на лед, ръгби, моторни спортове и др.
 
"Алтис" работи с реномирани световни финансови експерти, специалисти по управление на активи, инвестиционни консултанти с доказани резултати за максимална печалба на инвестициите и гъвкави данъчни решения във всяка държава, в която се упражнява дейност.
 
Кои са основателите на "Алтис"?

 
 
Ричард Уатс-Джойс

Ричард Уатс-Джойс завършва с отличие Лондонското училище по икономика. От 1995 година е член на Асоциацията за данъчно облагане на Англия, а от 1999 година е член на Британския данъчен институт. Награден на церемонията за Най-добър данъчен експерт в Англия на церемонията през май 2016 година.
 
Ричард  е член на Европейския регистър на данъчните съветници за Швейцария (CFE), на Международната асоциация за данъчно планиране (ITPA). Ричард е изключителен съветник за Великобритания на организацията Световни правни експерти (GLE).


Пол Уилър
 
Пол Уилър е с уникален опит в данъчната сфера и тотален експерт в инвестициите във футбола и спорта. Изключителен експерт в регулираните и рискови инвестиции. Пол е с огромни връзки в света на спорта в цяла Великобритания и света. 
 
Пол Уилър участва в развитието на проект на прилежащ до Лондон футболен клуб, като съвместява директорски функции по посока на инвестициите и рационалния бизнес модел.
 
Пол Уилър е гарант на "Алтис" за най-високо ниво на услугите и стратегиите за бъдещето на всеки клиент на компанията.