До аверите на омаймунчената мафия

Публикувано на: 08.06.2017 11:00

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Платете на клакьорите. На стадиона в Самоков бе очевадно, че текстовете и песните на уж агитката на Брацигово бяха отработени.

Друга група, позната на повечето присъствали фенове на ЦСКА, изпъна самоделен траспарант с надпис "Подлоги на Домуса". Естествено, получиха си мощен отговор: "Проститутки на Ганчев!"...

Ако е имало някакви обещания за хонорари или някакъв друг стимул, то го изпълнете! Те си свършиха работата. Не сме сигурни, че онези, които взеха, че сложиха маски се чувстваха удобно, но дали дума-направили го.

Един съвет. Умните не разкриват козовете си, но като наблюдатели и медия, която не бе приспана с псалми за светло бъдеще и подкрепяща честния път на едни български момчета ще обърнем внимание.

Господа, догодина ЦСКА е в Трета лига. Ще гостува на знакови футболни места в Югозападна България. Подгответе си отсега самодейните трупи за оплюване, защото хората в тази част на страната страхотно разибарт от футбол. И след всеки мач, не малка част от тях ще научават в каква заблуда са живели. И ако не вземете мерки, то след две години няма да има кой да ви се качи и на безплатните автобуси за "Армията", която ще ви подарят. Както ви подарявт всичко досега.

Кой ли? Аверите от омаймунчената мафия по тази територия.