ЦСКА избра Президент на 31 и друг на 27!

Публикувано на: 20.06.2017 11:45

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
В ръководството на ЦСКА 1948 се вля свежа кръв на Общото събрание, което продължи над 4 часа в сградата на Военния клуб снощи. Новата управа беше намалена на 5 души, като членовете й са изцяло млади момчета.

За председател на УС беше избран Добрин Гьонов, нови членове са маркетинговият специалист Мартин Митов, 27-годишният юрист Стефан Сотиров, бизнесмените Никола Газдов и Явор Пангелов. Характерното за новите членове на управата е, че това са момчета, които произлизат предимно от фракциите "Офанзива" и "Червен Младост" на Сектор "Г". Някои и от тях, освен бизнесмени са и бивши състезатели в различни спортове.

Със сигурност, това е управлението с най-малка средна възраст в сериозните български футболни клубове. Информациите на колуните, с лош европейски дъх, за кончина на Клуба на ЧЕСТта, отново са силно преувеличени.

Още веднъж:

Добрин Гьонов - на 31 години;
Никола Газдов - на 35;
Явор Пангелов - на 34;
Мартин Митов - на 36;
Стефан Сотиров - на 27.

На събранието беше обсъден и бюджетът за атака на "Б" група част от средствата за осигуряване на старта в подготовката и първенството са налични, а ще се търсят и допълнителни източници.

Новият УС ще трябва да предложи модел дали като акционери да бъдат допускани хора с финансови възможности, които да наливат пари, като сдружението с идеална цел остане гарант, че ЦСКА 1948 ще продължи да бъде отбор на феновете, за да бъдат избегнати всякакви спекулации по темата.

За финансовата 2016 година ЦСКА е на печалба. И тя е еколо 4 процента от общите приходи. съвсем нелош показател за 5 месеца съществуване.

Ето лицата на управлението на ЦСКА:Добрин Гьонов


Никола Газдов


Явор Пангелов


Мартин Митов


Стефан Сотиров