Дунав замина за Павлодар (СНИМКИ)

Публикувано на: 27.06.2017 12:41

Автор: Проспорт.бг

©fcdunav.eu
С надежда за добро представяне футболистите на Дунав отпътуваха за гостуването си на Иртиш Павлодар.

Двата отбора се изправят един срещу друг в Казахстан на 29 юни от 17 часа, българско време, в първи мач от първия предварителен кръг на Лига Европа. Реваншът е на 6 юли от 20 часа на Градския стадион в Русе."Драконите“ потеглиха точно в 8.10 часа от клубната база в квартал "Здравец“ с автобус за Истанбул. От там русенската група ще лети до Астана, откъдето пък ще хване вътрешен полет, за да стигне до крайната дестинация в Павлодар.

На 28 юни, в часа на мача, дунавци ще проведат и официална тренировка на местния Централен стадион.Треньорът Веселин Великов и футболистите коментираха отново, че се чувстват готови да преследват своите шансове и ще се борят за добър резултат преди реванша в Русе.

Допълнителен кураж им вдъхнаха и част от най-верните фенове на отбора, които изпратиха своите любимци пред стадиона.Припомняме, че това е второ участие на Дунав в евротурнирите. През 1975 година, след като отборът също завършва на четвъртото място получава право на участие в надпреварата за Купата УЕФА, където дори побеждава италианския колос Рома на своя Градски стадион с 1:0, припомня fcdunav.eu