ЦСКА продава абонаметните карти във всяка община в България

Публикувано на: 24.07.2017 13:24

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Абонаментните карти за домакинските мачове на ЦСКА 1948 за сезон 2017/2018 са вече и в продажба в мрежата на Eventim.

Дали си на път или пък в книжарницата, вече можеш да си купиш абонаментна карта от всяко едно място, достъпно в мрежата на Eventim, съобщава официалният сайт на клуба.

Можеш да направиш своята заявка онлайн на http://bit.ly/2vrcpSJ. По този начин ще помогнеш за развитието на твоя клуб, независимо от това в кое населено място се намираш.

Големите цели са съпътствани от големи разходи. Нека докажем, че наистина сме отбор на феновете. Нека помогнем на нашия клуб да извърви честния път към върха, защото това е единственият начин да запазим армейския дух и ценности.
Цената на абонаментната карта за всяка категория е:

Категория 5 – 200 лв.
Категория 4 – 300 лв.
Категория 3 – 400 лв.
Категория 2 – 600 лв.
Категория 1 VIP – 1000 лв.

Притежателите на абонаментни карти ще могат да посещават свободно шампионатните мачове, мачовете от турнирите за Купата на АФЛ и Купата на България, както и контролните срещи на ЦСКА 1948.

Лица под 18 години, които са членове на Сдружението, ще могат да ползват 75% от отстъпка. Хора в пенсионна възраст, които са членове на Сдружението, ще могат да ползват 65% отстъпка от цената на картата.

*Отстъпките не важат за абонаментните карти от Категория VIP

От къде може да заявим карта?

Office 1, бензиностанции OMV, книжарници Orange, Technomarket, Билетен център на НДК и др., припомнят още от клуба.

Забележка: Проверката на Проспорт.бг показа, че картите вече се купуват и има съпричастни към похода към върха от всички географски посоки на България.