Премиерът с интерес към тройка с Литекс

Публикувано на: 12.11.2017 15:06

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Министър-председателят Бойко Борисов направи изказване относно стадион "Българска армия" и спортния комплекс в Панчарево, за които има спорове между два клуба: ...-София и ЦСКА 1948, съобщава Sportal.bg. 
 
"В отношенията между феновете не се меся. Базата на ЦСКА си е на ЦСКА и за нищо друго не може да се използва. Това, което ние трябваше да осигурим - спокойствие и възможности да се развива клубът, сме го направили. Оттам нататък си има граждански организации на самите фенклубове, да седнат и да се разберат. Отборът им върви повече от добре. ЦСКА е клуб, който може и три и четири клуба да поддържа винаги. ЦСКА имаше отбори навремето, в които всички бяха национали и резерви им стояха национали, толкова състезатели са имали. Да пожелаем успех на всички отбори, особено в челната тройка е много интересно, лека-полека ще се развие първенството."
 
Коментар на Проспорт.бг: Темата за дебилите изглежда става перманентна. Разбира се, че точно за това става дума. И тук, както в УЕФА и ФИФА знаят, че настанените в центъра на София са Литекс. Една експериментална концепция на политическите влъхви им прави забавлението на футболната разруха. Говори се за тройки. Каквото и да означава това.  Сигурно има и други тройки. В зависимост от категорията. Те, влъхвите, отдавна не служат на боговете. Стъпили са на Олимп. Всичко започва и свършва с Него и волята Му.

Може би...