Отвратителна препирня между припознали и обслужващи преименувания Литекс. За Дърпатов, Милко, ДПС, БФС ...

Публикувано на: 25.02.2018 10:46

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
ЦСКА е мъртъв. Хоро на гроба му играе цялата измет на тази държава. Армейският дух се възнесе. Милиционерщина и тъмни субекти правят маркетингови трикове, без да са правили маркетингов сондаж.
 
След 10 ноемвири 1989 година, по схеми на велможите на партийното и държавно управление, националният капитал премина в частни трезори, макар и врамките на националната икономика тогава. 90 процента от този свръх мощен лост за влияние попадна в ръцете на милиционери и долнопробни доносници, които някой идиот сложи в една равнина с елитните анализатори и разузнавачи на България, в системата на Държавна сигурност. Или - не е идиот. Той знае много добре защо.
 
Те произведоха смразавящо убиваща сянка, те съсипваха и съсипват родината. България отдавна е, като модерен автомобил, в авариен режим. Натискаш газта, а "няма никой". Пълна забивка. За продуктите на новия век от Баховица не говоря, защото те са далечна и непосилна за селския ми произход голяма стена.
 
Наблюдавах от позицията на обучаван кампанията на Любослав Пенев. Ужасяващо слаба, както вече съм споменавал и остро негативна, което ми подсказваше намесата на ниска топка организирани групи, които са мощно далеко от добрите образци на ПР и умения за него. Алчни. Безпардонни. 
 
Така се и оказа от скрийн шотове на отвратителна по смисъл дискусия, на познати лица не само във Фейсбук и още толкова неоупоменати. От българи до японеца Фуджимори. Това са те. Тези, които пържат мозъците с лошо на зомбираните от недоучване припознали Литекс за ЦСКА. Толкова е долнопробно, че възникват и въпроси, но е сигурно, че хората, свикнали да стоят на тъмно, няма да ви отговорят. 
 
Като например:
 
1. Кому попречи възроденият до червено армейски дух през пролетта на 2016 година? За да се извади кандилото, подготви погребение и  напише смъртен акт;
2. Сред българите битува: "За умрелия или добро, или нищо!". Кое наложи да се играе хоро върху гроба на ЦСКА?
3. Кое наложи да се правят тролски и всякакви екипи от неподготвени тъпири, да се разходват средства в небеланс, за панахиди ката ден на ЦСКА?
4. ...
 
Отговори всякакви. Мисля си. До окончателното убиване и на последния порив за чиста игра и чест. До затриването.
 
Но маркетингов трик, без сондаж и задача с обречено на лош резултат решение. Некролозите са лош за обществените възприятия флаери. Трикът няма да работи. Литекс не е ЦСКА!
 
Наскоро Вальо Михов се упражняваше върху някакви схеми за обединение, като единият ЦСКА останел в Б група да обиграва. Вероятно той има предвид Литекс от центара на София. И ЦСКА 1948, учреден на 19 юли 2016 година, тръгнал от областна група. Интересно, като свали Литекс от София в Б група, какво ще направят с преименувания на Литекс клуб на Ботев-Луковит от Ловеч!? И там едни зависимости.
 
Ако продължава така, нищо добро не чака марката. Отдавна не усещам публиката да говори и живее с кауза. Посоките на манипулация размазват навсякъде, а плебсът се псува, ненавижда.
 
За година и половина съм получил не по-малко от 200 заплахи и хиляди обидни послания. Обидни, ако не бях ходил достатъчно на училище и не бях изградил различна от тази на тъпия, култура. Не на мен ниска топка. Волето ми е доста добро. Хващам здраво и от ждроб.
 
Но дори масовият тъпирус не бих лишил от четивото, което получих в пощата си. Да повторя - в препирнята не са важни самите субекти. А процесът. И като прочетете се замислете в какви размери се налива неясно защо за автобуси, тартори, стотници, десетници и всякакиви такива хайдушки системи.
 
Приятно четене! Ако имате сили... 

NB: Навсякъде е така. Само от нас зависи докога ще бъде така.  Не съм чул нарциси да почитат Ботев, Левски, Генерал Вазов, Полковник Дрангов... Пари и машинации на ухо и на тъмно. И по някоя огризка са помиярите.