За историческия съперник от "Герена", Кралев, Литекс с другото име и Стоичков

Публикувано на: 22.02.2019 12:15

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Agriolimacidae
Нормалният охлюв, например Helix Aspersa Muller - с къщичката, има цели 28 000 зъба. Но хрупка детелинки и тревички. Обича секса и влагата.

За разлика от него, голият охлюв, например отлично познатият Agriolimacidae, на практика се храни с почти всичко – зелени растения, гъби, гнила органична материя, дори проявява канибализъм като атакува агонизиращи индивиди от собствения си вид. Напада новоизлюпени птиченца в гнездата. Убива ги и ги изяжда. Като повечето голи той е хермафродит. Сексът при него е особено и самотно занимание.

Хората обичат нормалния охлюв. И пак хората се отвращават от плужека. Голият. Лазещият и алчен паразитстващ по богатите земи и плантации, върху построените гнезда.Прочетох вчера, че клубът от "Герена" бил исторически съперник на ЦСКА 1948.

Да питам нещо много тихо, за да не всявам смут: Красен Кралев какъв е на даващия пресконференцията? Лицето на "ЧЕСТНИЯ ПЪТ КЪМ ВЪРХА". Като казвам лице, нямам предвид Кралев. Той, Кралев, е силен в други анатомични характеристики.

Прочетох също, че Литекс с новото име си има нов директор. Кристиано Джарета. Известно е, че Литекс от борисовия парк изобщо не ме интересува, но Кристиано знам. И с него сме свършили някоя и друга работа във времето. По италиански стилен и модерен. Фотогеничен при интервюта.

Но се замислих за мой познат от старите времена.

И си казах: "Ех, Ицо! Ех, Стоичков..."

Не те съдя, приятел, за всичко, което направи с добри намерения след футбола.

Защото, нали знаеш - може и да съм най-чепатият на планетата, но когато съм приятел - съм приятел.

Слуга само и единствено на семейството си!

ЗАБЕЛЕЖКА: Кого харесваме и кого подкрепяме във футбола не е работа нито на едните, нито на другите. Голи охлюви. На мен Гранит Владая ми пасва. Много свестни момчета. Някои познавам от деца.