Удобните тъпаци са най-отпред. Майната ви!

Публикувано на: 27.09.2019 22:52

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
Ясно е, че от около две години не съм сред симпатизантите на Цветомир Найденов, пък ако ще да спонсорира и ултраменажираната MLS.

Посрещам с невяра чистите намерения в информацията, че се е срещал със сина на Гриша Ганчев, просто по искане на Данаил и си запазвам силното съмнение за чек на настроенията. Преди време бяха накарали Валентин Михов да говори, без да си дават сметка, че той по никакъв начин не е в процеса и е твърде вредно да влиза неподготвен с отминало говорене.

Разказът на Цецо идва само ден, след като Венци Стефанов анонсира, че след влизането на ЦСКА 1948 в елита, ще се появят много мощни спонсори на червените. Нямам причина да не вярвам на Венци Стефанов. Той е един от малкото в българския футбол, който още не ме е лъгал по същество. Скоро очаквам и да имаме новина за стадион. И ме напушва горчив смях за едни визи. И писма за намерения. Не, няма да е Славия, нито Локомотив, нито "Герена". Няма начин.

Преди време писах коментар, че не бих си кривил душата. И че съм си занимавал мисленето с темата. И че за мен единствено смилаемото в личен план е ЦСКА 1948 да купи пребрандираните. Защото ЦСКА може да купи когото си иска. Но вмирисани навуща не са добра основа за присвояване на името, историята, бъдещето.

Признавам, че ми допадна репликата на Найденов: "... Дани Ганчев ми е симпатичен, познавам го отдавна, защото съм бил спонсор и на Литекс, когато играеше в Ловеч...". Доколкото сега играе в София.  Захапката е интересна, но умерено досетливите би трябвало да си дават сметка, че това е пас към мнозинството от Гриша Ганчев. Как си представяте такава среща без него!? А да играе на хитрец е опасно. По-добре беж, като при Титан.

Извън произведеното противопоставяне и порочност на всякаква идея за обединение на пребрандирания Литекс с някого, ще констатирам за пореден път нещо, което си повтаряме от година и нещо група ултра червени от старите времена, които сме тежко ранени от двете страни на барикадата. А именно, че ни разказаха играта. И че сме си виновни само ние. Нерешителните герои. Уверени, че сме по-хитри от статуквото.

Бойко Борисов, Красен Кралев, Гриша Ганчев, Борислав Михайлов и цялата алчна гвардия от безпардонни субекти. Ни разказаха играта. И точка.

Едно е сигурно. Неподготвените и удобните тъпаци бяха избутани напред в секторите. Внушиха им удобни дивотии. И бай Тъп е готов. Тези, които създадохме с обида и гняв ЦСКА 1948 знаем отлично какво точно сме вършили. И можем само да махнем с ръка и да ви пуснем по едно: "Майната ви!". Защото да се бориш с лъжите има продължение. Да се бориш и с тъпака. Е, няма как. Някои от нас са чели честолюбивия Александър Сергеевич Пушкин. Още по-разбираемо казано - ходили сме прилично дълго и подчертано съзнателно на училище.

Следя с интерес всичко. Признавам, че ми трепва, когато нещо добро се случи с ЦСКА 1948. Дете ми е все пак. Макар и откъснато от семейството. С норвежки маниер.

Но не вярвам на никого. Споменатите по-горе да ги видя, че играят ръченица в хола, в къщи, няма да повярвам.

Шайка от измамници вилнеят. Алчността вече няма мерна единица.