До 110 лева билет за мач на Петко Христов

Публикувано на: 19.10.2019 21:04

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Петко Христов
 Петко Христов и Бишелие приемат в неделния ден един от лидерстващите, само на точка от първото място Тернана. Мачът е особен и за Христов, доколкото миналия сезон той итра именно за този отбор, но при невероятна въртележка и смени на треньори през сезона.
 
Капитанът на младежкия национален отбор прави изключително силен сезон до момента не само в клубния си отбор. Факт, който потвърждава и новият шеф скаут на Фиорентина, изгледал на живо мача срещу Сърбия на стадион "Славия" преди дни.
 
За последните 50 дни, Петко има изиграни общо 11 пълни мача за клуба и България с общо 990 гросмайсторски игрови минути.
 
Извън спортно-техническите въпроси, вероятно ще бъде интересно да се знае от нашите привърженици на футбола, какви цени се плащат за билети в третото ниво на футбола в Италия.Там, където основно се обиграват младите състезатели. Още повече на Юг, където стандартът на цените по традиция е по-нисък.
 
В български лева най-нвиските цени са на ниво 24 лева за билет, по ъглите между секторите. Трилуна Б е срещу 36 лева, Трибуна А за 50 лева, а елитната трибуна е на цена 110 лева за билет. Гостите по традиция плащат по-ниски цени и те ще бъдат на ниво 24 лева за билет.