Извън България падат с 0:14 и 0:13

Публикувано на: 18.11.2019 15:24

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Като римейк на хватките и хората хората от политическата власт да ви отклоним вниманието в друга посока. Макар, че точно тук България е 6+. А именно - квалификациите за елитната пресявка за европейско първенство до 19 години.

В момента националният отбор е първи в група с домакините от Турция, Армения и Черна гора, а последният мач на 19 ноември е без значение класирането в следващата фаза.

Та думата ни е за антирекорд на един от националните отбори. Този на Гибралтар. Той е в група с Австрия, Ейре и Швейцария.

В първия мач срещу домакините от Австрия, в Щрасвалхен край Залцбург, те загубиха с внушителния резултат от 0:14.Централният нападател Марсел Монсбергер наниза 4 за Австрия. В следващия мач Гибралтар се изправи срещу Ейре. Британците не успяха да достигнат резултата на Австрия и се наложиха само с ... 13:0. Тирик Райт от втория отбор на Астън Вила вкара също 4 гола, както Монсбергер.

На 19 ноември Гибралтар се изправя срещу Швейцария. Само Господ знае изхода, но е едва ли е трудно да се прогнозира 10+.