Защитник от ЦСКА 1948 прие предизвикателствата на Полковника (ВИДЕО)

Публикувано на: 22.03.2020 16:29

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
Роденият през 2008 година защитник на ЦСКА 1948 Марио Хаджиев прие присърце поканата за изчистване на техниките в упражненията и показа три клипа с корекции. Очевадно е, че е приел показаната концепция при изпълнение на лицева опора, отворена мускулатура и фиксиран кръст при коремна преса с торса и показа отново своето упражнение с ластик. Всичко това децата правят, докато са извън организирания тренировъчен процес.

МАРИО ХАДЖИЕВ
Преди ден Управителя на Агенция Проспорт Медия - Петьо Костадинов-Полковника, отправи предизвикателство за чисто изпълнение на упражненията към момчетата от отбора на треньора Мартин Герговски в академията на ЦСКА 1948.

На 17 март Проспорт.бг показа клипове с изяви на 15 играча от отбора, с които момчетата информират своя наставник за заниманията си в условията на изолация, заради опасната инфекциозна пандемия застигнала България и половината свят.Полковника, като опитен методист, независимо от възрастта си и долгогодишната абдикация от активен спорт, изработи заедно с екипа на Проспорт Медиа филм-предизвикателство, с което показа някои тънкости на подрастващите и ги предизвика да изчистят техниките си при лицеви опори, коремни преси, клекове и други упражнения от всекидневието на спортиста и особено за състезателите по футбол. Дъаде и някои съвети, свързани с  опазване на здравето на играчите с все още крехка скелетна и мускулна структура.

ЕТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО НА ПЕТЬО КОСТАДИНОВ-ПОЛКОВНИКА: